Schon lange wollte ich mal versuchen, diese nette französische Süßspeise nachzubacken, und nach einem etwas missglückten Versuch, ist es mir nun halbwegs gut gelungen :)
Long time ago, I wanted to try baking this nice french desert and after one little bit failed attempt, I now managed to bake it reasonably good :)
Ich habe dazu das Rezept von dieser Seite benutzt (mit doppelter Menge) und es hat super funktioniert.
I used the recipe from this page (with double amount) and it worked greatly. For my non-german readers, here the ingredients for one portion: 45 g almond pulver, 75 g powdered suger, 1 white of egg, 10 g sugar. For the preparation you can watch the video.
Die Füllungen habe ich etwas abgewandelt. Die eine besteht aus:
100 g Rittersport Schoko-Duo
24 g Sahne
Haselnussmehl
In der zweiten Füllung sind:
50 g weiße Schokolade
1 gehäufter EL Weiße Creme
12 g Sahne
Kokosraspeln
I changed the stuffing a little bit. The first one consists of:
100 g Rittersport Schoko-Duo (mix of white and whole milk chocolate)
24 g cream
hazel-nut pulver
The ingredients of the second stuffing are:
50 g white chocolate
1 piled soup spoon White Creme
12 g cream
shredded coconut
Viel Spaß beim Nachbacken :)
Enjoy baking :)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen